SMARTPOOL

SMARTPOOL Savings Calculator er en hjælp til at høste de økonomiske fordele ved analyse af prøver i pools i modsætning til testning af prøver individuelt. 

SMARTPOOL Savings Calculator


SMARTPOOL Savings Calculator er en hjælp til beslutningstagere i laboratorier eller organisationer, der planlægger eller udfører overvågningsprogrammer for dyresygdomme i større skala. Applikationen er en hjælp til at høste de økonomiske fordele ved analyse af prøver i pools i modsætning til testning af prøver individuelt.

SMARTPOOL Savings Calculator giver dig mulighed for at indtaste dine egne data for forventet sygdomsprævalens i den population af dyr, der skal undersøges eller overvåges. Outputtet vil være den optimale pool, der skal testes i laboratoriet for overvågning af besætningen eller populationen.

Ved at indtaste dine egne laboratorieomkostninger i SMARTPOOL Savings Calculator kan du beregne dine potentielle besparelser ved at anvende pooling af prøver i sygdomsovervågning.

Den optimale poolingsstrategi afhænger af prøvematrixen (f.eks. serum, mælk) og det undersøgte sygdomsagens (f.eks. IBR, BVD). For mere detaljeret information og rådgivning kontakt Dianova på dianova@dianova.dk eller 45 3588 5003.

Login til SMARTPOOL Savings Calculator
For at få adgang til SMARTPOOL Savings Calculator skal du bruge nedenstående adgangskode:

Email: smart@pool.dk
Password: SMARTPOOL 

Kontakt

For mere detajleret information og rådgivning kontakt Dianova på dianova@dianova.dk eller tlf. 3588 5003.

 

SMARTPOOL Savings Calculator

Brug nedenstående adgangskoder for at få adgang til SMARTPOOL Savings Calculator:

E-mail: smart@pool.dk
Password: SMARTPOOL 

SMARTPOOL projektet

Læs mere om udviklingsprojektet SMARTPOOL

Modtag nyheder én gang om måneden fra Dianova